Lliurats els premis del Maig Gastronòmic

0
779
Carme Raich i Mònica Sayas, van guanyar les escapades gastronòmiques.

El Maig Gastronòmic ha tancat una nova edició que ha estat marcada pels nombrosos premis atorgats. Carme Raich (veïna d’Igualada) i Mònica Sayas (veïna de Sant Sadurní) han aconseguit les dues escapades gastronòmiques d’un cap de setmana, sortejades entre les 501 persones que van compartir l’esdeveniment al facebook de Som Sant Sadurní.

Via xarxes socials també s’han sortejat quatre xecs gastronòmics per valor de 100 euros, que han guanyat Edgar Mata, Roser Roca, Lídia Ribas i Salvador Mata. Entre els usuaris de la targeta client també s’han sortejat productes gastronòmics que han recaigut sobre Montserrat Romeu. Mª Dolors Caballé, Esther Peralta, Ivan Gómez i Montserrat Prat.

Una de les accions que ha comptat amb més participació ha estat el sorteig Endevina-la, en què hi han col·laborat 50 establiments locals. En total s’han recollit 645 butlletes, un 28% més respecte a l’any anterior. Isabel Simó ha estat la persona que més jeroglífics ha encertat i s’ha endut una targeta regal de 50 euros. Margarita Gana ha guanyat el premi de 30 euros, sortejat entre totes les butlletes encertades.

158 nous seguidors
Som Sant Sadurní s’ha mostrat satisfeta de la repercussió que ha tingut l’esdeveniment. Durant tot el mes de maig el facebook de l’entitat ha guanyat 158 seguidors i l’abast total de la pàgina ha estat de 55.356 persones i 210.411 visualitzacions.

FER UN COMENTARI