Llorenç començarà la recollida de la brossa porta a porta l’1 d’octubre

0
140

A partir del proper 1 d’octubre Llorenç del Penedès farà la recollida de residus mitjançant el porta a porta. D’aquesta manera desapareixeran tots els contenidors dels carrers, i el veïnat haurà de deixar els residus, prèviament separats en fraccions, davant la porta de casa, en uns dies i hores determinats per a cada fracció (orgànica, envasos, paper, cartró i inorgànica).

Durant aquest mes de setembre es faran reunions amb tots els veïns i comerços del poble per informar del funcionament i s’instal.laran punts informatius per informar, resoldre dubtes i repartir els cubells de cada fracció.

L’Ajuntament de Llorenç ha arribat a un acord amb l’Ajuntament de Sant Jaume del Domenys per mancomunar la deixalleria situada al Polígon de l’Empalme, al Carrer Barcelona. En cas d’emergència, es podrà utilitzar la deixalleria per portar els residus que s’hagin generat.

L’objectiu del canvi de sistema de recollida de la brossa és millorar el reciclatge, que l’any passat ja va ser superior al 50% de tota la brossa utilitzant el sistema de contenidors. Als municipis on s’ha implantat el porta a porta, els índexs de reciclatge se situen entree el 60 i el 85%).

FER UN COMENTARI