L’alcaldesa de Vilanova, Neus Lloveras, deixa la presidència de l’AMI

0
992
Neus Lloveras en l'executiva de l'AMI.

L’alcaldessa de Vilanova, Neus Lloveras, ha renunciat a la presidència de l’Associació de Municipis per la Independència (AMI). L’alcaldessa ha comunicat la seva decisió en la reunió executiva que l’entitat ha celebrat aquest dimecres al matí a Barcelona. “Al capdavant d’una entitat com l’AMI hi ha d’haver una persona amb voluntat de continuar i plena activitat política. Jo ja estic al final de la meva carrera política i em vull centrar a acabar la meva feina a l’Ajuntament de Vilanova”, ha manifestat.

La decisió no ha agafat per sorpresa. I és que, Lloveras ja va anunciar a mitjans de gener que deixava la política activa en un acte en el qual va oficialitzar que no es tornaria a presentar com a candidata del PDeCAT a l’alcaldia de la capital del Garraf.

Lloveras ha estat al capdavant dels municipis i entitats municipalistes adherits a l’AMI des d’abril de 2016. Tal com recullen els estatuts, el vicepresident primer, Jordi Gaseni, alcalde de l’Ametlla de Mar, assumirà la presidència en funcions fins a la propera Assemblea General de l’entitat, que es preveu per al 15 de març.

FER UN COMENTARI