“Búfals. Una faula urbana”, de L’Escotilló Taller es va estrenar el setembre de 2017, i es va reposar el 8 de febrer de 2018 al Círcol Catòlic. Ara l’obra ha estat guardonada als Premis Ovidi Montllor, fase nacional dels premis Buero Vallejo.

Aquesta lectura de l’obra de Pau Miró ha merescut el premi a la “Millor interpretació coral” en el certamen d’enguany. En aquesta convocatòria hi participen escoles de teatre i acadèmies d’arts escèniques d’arreu del país, juntament amb alguns grups de teatre jove.

El premi ha suposat un reconeixement al treball fet per L’Escotilló Taller, el grup de teatre jove del Círcol Catòlic de Vilanova. Sota la direcció d’Eduard Roig, el grup de joves format per Maria Agut, Víctor Cavaller, Xavier Molins, Aina Castellví, Nicole Francàs, Alba Pérez i la col·laboració especial de Martí Iglesias i Dàlia Hamamhan, ha protagonitzat una versió de l’obra de Pau Miró. L’escenografia, la il·luminació i el so han estat un treball de Bogdan Mariño amb col·laboració d’Elisa Domínguez.

FER UN COMENTARI