L’Oficina de Consum del Consell Comarcal de l’Alt Penedès atén 100 afectats pel tancament de Dentix

0
478
Un dels centres de la cadena a Vilafranca. // LA FURA

Un total de 94 persones de la comarca de l’Alt Penedès han estat ateses per l’Oficina de Consum del Consell Comarcal de l’Alt Penedès a causa del tancament de la cadena de serveis odontològics Dentix. L’empresa ha sol·licitat el concurs voluntari de creditors després d’haver passat diversos mesos amb problemes econòmics.

Molts clients d’aquesta cadena han vist com s’interrompien tractaments que ja havien pagat en efectiu o mitjançant un crèdit al consum que segueixen abonant. Així, aquests clients han acudit a l’oficina per demanar assessorament, on se’ls recomana que agrupin tanta documentació com puguin, des de publicitat fins a pressupostos i factures passant per l’historial mèdic i contractes. També se’ls recomana que presentin tota la documentació amb una reclamació escrita i formal a Dentix.

El següent pas un cop feta la reclamació de manera correcta es recórrer a la via judicial en aquells casos en què s’hagi fet algun pagament per avançat i en efectiu de la totalitat d’un servei que ja no s’està rebent. Aquelles persones que hagin subscrit un préstec vinculat també hauran de presentar la reclamació a l’entitat financera i, si la resposta no és satisfactòria, es pot accedir a l’Oficina Comarcal de Consum (cal demanar cita prèvia a consum@ccapenedes.cat).

FER UN COMENTARI