El pavelló Olímpic de l’Ateneu acollirà aquest dissabte, 28 de gener, la vuitena edició de la Copa de la Generalitat, una competició organitzada per la Federació Catalana de Patinatge (FCP) en la que hi participen els quatre primers equips classificats al final de la primera volta de la lliga de Primera Nacional Catalana, la màxima categoria de l’hoquei patins d’àmbit nacional.

La competició, com és habitual, se celebrarà en un format de final a quatre. En categoria masculina, el Noia Freixenet B, líder de la primera volta, s’enfrontarà amb el quart classificat, el Capellades, en la primera semifinal que tindrà lloc a 3/4 d’11 del matí. A 2/4 d’una del migdia Taradell i Tona, segon i tercer classificat, lluitaran per la segona plaça que donarà accés a la final masculina. En categoria femenina, Vila-Sana i Igualada es disputaran el primer bitllet per a la final a 2/4 de 10 del matí. I a 1/4 d’1 del migdia serà el torn del Girona i el Manlleu, que mesuraran les seves forces en la segona semifinal.

A la tarda es disputaran les finals. A les 5 es jugarà la femenina i a 2/4 de 7 del vespre, la masculina.

Favorit a les quinieles

L’equip amfitrió, el Noia Freixenet,  es postula com a favorit en més d’una quiniela. I és que, el conjunt entrenat per Jordi Esteve ha tancat una primera volta de lliga brillant. Dels 16 partits disputats, n’ha guanyat 12, n’ha empatat dos i n’ha perdut dos.

Aposta pels #WRG2019

La presentació de la Copa de la Generalitat va tenir lloc dimarts a Sant Sadurní, amb la presència de Ramon Basiana, president de la FCP, i Maria Moltó, presidenta del Comitè Català d’Hoquei Patins. El president del Club Esportiu Noia Freixenet, Jaume Esteve, va aprofitar la seva presència per anunciar la voluntat de presentar candidatura perquè Sant Sadurní sigui una de les seus dels Worls Roller Games, que es disputaran el 2019 a Barcelona. La competició reunirà els campionats del món de 13 modalitats de patinatge sobre rodes amb la participació de 4.500 esportistes de 117 països.

FER UN COMENTARI