L’Open BTT Kenda 2021 constarà de 7 proves i arrencarà el 7 de març al Vendrell

0
337

Una temporada més el circuit del BTT Tour començarà al Vendrell. Serà el 7 de març quan arribarà un nou Open BTT Kenda El Vendrell, que enguany arribarà a la 16ª edició. Aquest any la prova passa a entrar dins del calendari estatal de marató, de manera que té autorització per realitzar-se.

Això sí, només hi podran participar persones federades amb la llicència UCI de Competició. Entre els protocols de seguretat hi ha establert que els ciclistes hauran de portar mascareta fins al moment de passar l’arc de sortida; la sortida de participants estarà oberta durant una hora i mitja de manera que no es produeixi cap acumulació: de 2/4 de 8 a les 8 del matí els que facin el circuit llarg, de 8 a 2/4 de 9 els que recorrin l’intermedi i de 2/4 de 9 a les 9 els del curt. Cada participant recollirà el seu dorsal i ja podrà marxar a fer el recorregut; i els avituallaments aniran tancats amb pas d’un sol corredor amb mascareta.

L’Open BTT Kenda 2021 constarà de set proves. Les altres sis seran a Torrelles de Foix (11 d’abril), el Catllar (9 de maig), Olesa de Montserrat (20 de juny), Sant Sadurní (12 de setembre), Castellgalí (24 d’octubre) i Sant Vicenç dels Horts (28 de novembre).

Més informació i inscripcions a https://www.clubbtt-opennatura.com/.

FER UN COMENTARI