“Lorac”, una novel·la sobre el canvi climàtic al mar, d’autoria penedesenca

0
547

L’escriptora de la Granada i científica marina Neus Figueras ha publicat una novel·la que té com a rerefons la voluntat d’inspirar la gent a prendre mesures contra el canvi climàtic. Lorac ja s’ha presentat a Barcelona, també a l’estranger (existeix en versió anglesa), i el 20 de febrer es presentarà al Casal Popular La Gueralda de Vilafranca.

El protagonista de la novel·la, que dona nom al llibre, pertany a una tribu que viu en harmonia amb el mar, coneguda per haver sobreviscut al devastador terratrèmol i tsunami de l’oceà Índic del 2004. En els diversos girs de guió que té, es tracten temes com el canvi climàtic, la contaminació i la desinformació, en una fusió de ciència i fantasia amb un final impredictible.

Com que és un llibre no té ànim de lucre, sinó que vol sensibilitzar el màxim nombre de persones possible, tots els beneficis s’inverteixen en la difusió del llibre i la versió electrònica es pot descarregar al preu que el lector desitgi per facilitar l’accés a totes les butxaques.

FER UN COMENTARI