L’organització del Pa Beneit del Vendrell renuncia a les subvencions, però no a les Festes

0
1108

Aquesta setmana, la majoria de les comissions dels barris (cinc, en concret) han comunicat a l’Ajuntament del Vendrell que renuncien a la subvenció per a l’organització de les festes del Pa Beneit d’aquest 2020 per tal que es destinin els 12.000 euros que pertocarien a causes socials. Signen la carta els barris de França, de la Carretera, de la Plaça Nova i la Barceloneta, de la Plaça Vella i de la Muntanyeta.

Tanmateix, els actes no deixaran de fer-se sinó que s’adaptaran a l’actual situació provocada per la pandèmia de la covid-19 per a una festa segura. En aquests moments hi ha sobre la taula la proposta de fer alguns actes de forma presencial, com és el cas del repic de campanes i els coets, les matinades, el cercabarri de parelles i els sopars de veïns al carrer. La resta d’activitats previstes es retransmetran de manera virtual mitjançant les xarxes socials.

La celebració sempre comença el primer dissabte de juliol amb el Barri del Serrallo i Font de la Menya, anunciant la festa el divendres abans a les 2 del migdia des del campanar, i amb actes dissabte i diumenge; seguidament és el torn del Barri de França, el dilluns; dimarts, el Barri de la Carretera; dimecres, el Barri de la Plaça Nova i Barceloneta; dijous, el Barri de la Plaça Vella; i dissabte tanca les festes del Pa Beneit el Barri de La Muntanyeta.

FER UN COMENTARI