L’Orthemis Orquestra actuarà a la basílica de Santa Maria el 6 de febrer

0
102
L'ORQUESTRA ORTHEMIS
El proper diumenge 6 de febrer a les 19h la basílica de Santa Maria de Vilafranca acollirà un concert a càrrec de l’Orthemis Orquestra o Nova Orquestra de Cambra de l’Empordà. El concert, impulsat per la Fundació Pinnae i que inicialment estava programat pel 9 de gener, s’ha ajornat per tal d’adaptar-se a la situació actual en relació a la pandèmia i l’augment de contagis de les darreres setmanes.
Aquest acte, emmarcat en el Festival MUSiCVEU, serà el concert d’any nou que organitza la Fundació Pinnae, i que seguirà el mateix format que el concert que ja es va dur a terme a la basílica amb l’Escolania de Montserrat: l’orquestra s’acompanyarà d’una pantalla de 12 metres quadrats per facilitar-ne la visualització en directe.
L’Orquestra Orthemis, cooperativa formada per 13 músics de corda i el seu director, Diego Miguel-Urzanqui, oferiran valsos i polques de Strauss. Les entrades pel concert, que destinaran part la recaptació a dues entitats que treballen per millorar la qualitat de vida de persones amb Alzhimer i el seu entorn, es poden trobar a la pàgina web musicveu.cat.

FER UN COMENTARI