Encaixada de mans entre Magí Baltà (a l’esquerra) i Lluís Urgell (a la dreta).

Magí Baltà és des d’aquest dimarts el nou president de Cellers Domenys. Baltà agafa així el relleu a Lluís Urgell que ha estat al capdavant de l’organització al llarg de vuit anys, el màxim que permeten els Estatuts.

Baltà, ex-alcalde de Blancafort, un dels pobles integrants de Cellers Domenys, és empresari del sector agrícola i soci de l’organització des de fa molts anys. I ara s’ha convertit en el primer president de la cooperativa amb orígens penedesencs que prové de la Conca de Barberà.

Cellers Domenys és una cooperativa vitivinícola fruit d’un procés de fusió que va començar fa 13 anys i que actualment uneix les cooperatives de Sant Jaume dels Domenys, La Bisbal, Banyeres, Rocafort de Queralt, Blancafort, Pira i Rodonyà. Com afirma el mateix Magí Baltà, “és un honor i un repte presidir aquesta cooperativa referent a Catalunya, que ha sabut implantar un procés de fusió tan complex i que ha donat excel·lents resultats a tots els que l’integrem”.

Entre les diverses línies de treball que s’ha marcat el nou president destaca l’aposta per la diversificació, tant als mercats nacionals com internacionals; continuar treballant per oferir uns alts estàndards de qualitat en tota la producció; i seguir invertint en innovació i tecnologia”. Tot això, subratlla, “treballant sempre pel compromís que tenim amb els socis d’aportar-los un bon retorn de les seves collites i oferint el millor servei professional”.

El relleu al capdavant de la cooperativa va tenir lloc dimarts a les instal·lacions de Sant Jaume dels Domenys. El president sortint, Lluís Urgell, va agrair al consell rector i a tota la cooperativa la confiança mostrada durant aquests vuit anys de gestió.

FOTO:Encaixada de mans entre Magí Baltà (a l’esquerra) i Lluís Urgell (a la dreta).

FER UN COMENTARI