Mallart, premi a l’Excel·lència en Alimentació Gourmet

0
170

Mallart Artesans Xarcuters ha guanyat el Premi a l’Excel·lència en Alimentació Gourmet a Catalunya, concretament en la categoria de creixement empresarial mitjançant la innovació agroalimentària, organitzat pel Catalonia Food Retail. El lliurament del premi va tenir lloc durant la celebració de la VIII Nit Gourmet que va tenir lloc dimecres al vespre al Mas Marroch de Vilablareix.

Innovació social i alimentària

El jurat va premiar l’obrador centenari de la Llacuna per ser un projecte innovador en tots els sentits: pel que és (la primera xarcuteria amb compromís social tant de Catalunya com de l’Estat espanyol) i pel que fa a productes nous i inèdits, maridant la innovació alimentària i el patrimoni gastronòmic tradicional, donant-los més valor i esdevenint ambaixadors i garants de la riquesa alimentària local).

El premi el va recollir Joan Clotet, director general de la Fundació Mas Albornà, que impulsa aquesta iniciativa social. Clotet va destacar la importància del premi perquè “No només ens premia per l’impacte social que fem a Mallart, mitjançant la innovadora manera de crear llocs de treball, sinó que aquest premi ens reconeix també com a agents d’impacte del sector alimentari, gràcies a la innovació en nous productes que elaborem en exclusiva i que preserven i reivindiquen la gastronomia i les receptes locals. Alhora, és un potent altaveu per fer que molta més gent conegui aquesta iniciativa única, transformada i sostenible.

FER UN COMENTARI