Marc Robert i Eva Mata lideren la candidatura de Som Poble-ERC al Vendrell

0
1004

L’ecologista Marc Robert és el cap de llista de la candidatura conjunta de Som Poble i ERC al Vendrell, amb la regidora republicana Eva Mata com a núm. 2. Dissabte es van fer públics els deu primers noms de la llista en un acte que va tenir lloc a la plaça de les Garrofes.

 

Robert treballa actualment com a agent rural i va ser una de les persones que des del Geven va liderar la campanya “Salvem les Madrigueres”, que va aconseguir la protecció de l’últim espai litoral sense urbanitzar de la comarca. En la seva intervenció va agrair la tasca dut a terme per Eva Mata en “el poc temps que va estar al govern”, desencallant la renaturalització de les Madrigueres, fent públic que el Vendrell és la capital de comarca catalana que menys recicla i “treballant per municipalitzar el servei de neteja viària”, que ostenta FCC i que va motivar que l’alcalde Martí Carnicer l’expulsés del govern.

 

Per darrere de Marc Robert hi haurà, doncs, la regidora Eva Mata, l’arquitecta Gisela Arbós, el president comarcal d’ERC Lluís Navarrete, l’estudiant de Ciències Econòmiques Salima El Youssoufi, Josep Mañé, Albert Rovira, Alfredo Valdivielso, Yolanda Navarro i Marta Juanpera.

 

Kevin Prados, excap de colla dels Nens del Vendrell, que va presentar l’acte, va dir que “aquest cop més que mai sortim a guanyar” i va presentar la candidatura com a “l’alternativa al binomi PSC-CiU” que s’ha repartit el govern del Vendrell al llarg de 40 anys. El lema de campanya: “Recuperem El Vendrell”.

FER UN COMENTARI