L’Aula de Cultura del Fòrum Berger Balaguer de la Fundació Pinnae acollirà, des d’avui divendres i fins al 16 de juny, l’exposició de pintures de  la jove artista tarragonina Maria Vernet. Un projecte pictòric creat especialment per aquesta mostra sota el títol Anàloga.

L’art és un mitjà que commou a Vernet i que projecta com una forma de viure. A cada quadre de postal que presenta al Fòrum Berger Balaguer, l’artista explica que hi ha un amalgama i un lligam que exposa els moviments de l’ànima, la simbiosi natural de les presències inexactes en convivència terrenal. Pors energies, ànsies, calmes… tot un catàleg vital que reclama i interpel·la el visitant.

L’encarregada de fer la presentació de l’exposició, avui divendres a dos quarts de vuit del vespre serà Satoko Takebe. La mostra, que s’inaugurarà avui divendres a dos quarts de vuit del vespre, és d’accés lliure i gratuït per a tothom fins el 16 de juny de 2019 i en horari de dijous a dissabte de 18h-20h i diumenges i festius de 12h-14h i de 18h-20h.

FER UN COMENTARI