Mario Marco, nou cap de colla dels Bordegassos de Vilanova

0
1358

Els Bordegassos de Vilanova van elegir dissabte en assemblea Mario Marco com a nou cap de colla, en substitució de Marcel·lí Ferrer, que dies enrere ja havia anunciat que no continuaria. Marco liderarà una junta continuista ja que la temporada passada ja formava part de la tècnica de la colla. Sergi Pérez serà el sotscap de colla, amb Jordi Alba i Joan López com a responsables de tronc i Anna López com a nova cap de canalla. Hi haurà un grup dedicat al treball emocional i un equip social per a la canalla. El cap de pinyes continuarà sent Pep Grífols, amb Josep Maia d’ajudant com a cap de folres i Jaume Cartró com a cap de pilars.

La torre de 8 i el 5 de 8

Tot i no voler fixar uns objectius concrets, el flamant cap de colla va recordar que “l’any passat ja va mostrar algunes cartes”, com van ser la recuperació de la torre de 8 amb folre i l’intent de 5 de 8, a més de la consolidació de la clàssica de vuit. Sí que va destacar que un dels propòsits serà avançar la consecució dels primers 3 de 8 i 4 de 8 de la temporada.

La nova junta dels de groc terrós, que segueix presidida per Jordi Ibáñez, va ser escollida amb 68 vots a favor, set vots en contra i nou en blanc.

Pel que fa al balanç de 2017, el cap de colla sortint es va endur els aplaudiments pels onze 4 de 8 descarregats, tots ells amb un tronc diferent, així com el domini assolit en el 3 de 8; un fet que no es donava des de 2002, el darrer any del quinquenni gloriós de la colla vilanovina.

FER UN COMENTARI