Màrius Serra obrirà les tertúlies d’estiu al Vinseum i Bel Olid les tancarà

0
1072
Màrius Serra (foto: Ana Portnoy).

L’escriptor i enigmista Màrius Serra, la sexòloga i psicoterapeuta Carme Sánchez, el cantautor Roger Mas i la presidenta de l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana i activista feminista Bel Olid són, per aquest ordre, els quatre convidats d’enguany al cicle de Tertúlies a la Terrassa Vinseum, de Vilafranca, que tindrà lloc tots els dimecres del mes de juliol, a partir d’1/4 de 9 del vespre, i que està organitzat per Vinseum, Ràdio Vilafranca, Penedès Televisió, la biblioteca Torras i Bages i la llibreria La Cultural.

Com és habitual, els convidats mantindran una conversa amb un periodista de Ràdio Vilafranca i presentaran els seus darrers llibres. A més, el públic assistent es podrà adreçar directament als convidats per preguntar-los sobre el llibre o aspectes de la seva obra. Cada tertúlia finalitzarà amb una copa de cava de les marques Llopart i Maset i una degustació de formatge de Xerigots.

Serra hi presentarà el llibre D’on trec el temps (Empúries, 2017); Sánchez presentarà El sexe que volem les dones i com gaudir-ne (Angle, 2017); Mas presentarà el llibre El dolor de la bellesa (Empúries, 2017), amb les lletres de les seves cançons; i Olid presentarà el llibre Feminisme de butxaca (Angle editorial, 2017).

FER UN COMENTARI