Mas Albornà busca finançament per a una pèrgola a la residència de les Cabanyes

0
133
Una habitació que la llar-residència havia preparat als inicis de la pandèmia. // FUNDACIÓ MAS ALBORNÀ

La Fundació Mas Albornà participa per primera vegada en la jornada solidària del Giving Tuesday, és un moviment global, sense ànim de lucre, que promou la solidaritat entre persones, organitzacions i empreses, i que aquest any s’escau el 30 de novembre.

L’objectiu de Mas Albornà és aconseguir els 8.000 euros necessaris per a la compra d’una pèrgola per instal·lar al pati del Mas Les Cabanyes, la llar-residència de l’entitat, on viuen 31 persones d’edats compreses entre els 30 i els 74 anys. Aquesta pèrgola els permetrà millorar la vida en comunitat i les possibilitats de fer activitats a l’aire lliure.

Aquesta campanya de captació de fons va destinada a la ciutadania en general, però també a totes aquelles empreses i organitzacions que desitgin fer una donació en pro d’una causa social com aquesta, d’una fundació d’atenció a persones amb discapacitat intel·lectual i trastorns mentals.

Les donacions es poden fer a través de la plataforma de micromecenatge “Mi grano de arena” o a través de la pàgina web de la fundació (masalborna.org).

FER UN COMENTARI