Mediona organitzarà una marxa de cotxes per denunciar el tancament del CAP

0
1034

L’Ajuntament de Mediona, en coordinació amb veïnes, veïns, entitats i associacions del municipi ha promogut una campanya de recollida de signatures com a mesura de pressió per a demanar la reobertura immediata del CAP, tancat des de les primeres setmanes de l’inici de la pandèmia de la covid-19.

El CAP de Mediona va ser uns dels primers de la zona que es va tancar arran de la necessitat dels serveis de Salut per fer front a la crisi sanitària. Aquesta decisió, segons explica l’Ajuntament, va ser viscuda pels veïns del municipi amb preocupacions i crítiques, però va ser defensada pel consistori com una necessitat per poder reordenar recursos sanitaris i dirigir-los a les necessitats més urgents de la comunitat. Però passats quatre mesos, Mediona continua sense consultori i l’Ajuntament denuncia que tot i mantenir diverses reunions en diferents nivells, no ha rebut cap informació que n’asseguri l’obertura abans del mes d’octubre.

És per això que ja fa unes setmanes, el consistori medionenc va impulsar una recollida de firmes entre els veïns per reclamar la reobertura del CAP. Les 500 signatures recollides es lliuraran divendres al matí a l’ABS de Sant Sadurní d’Anoia i per fer visible la reivindicació s’ha organitzat una marxa de cotxes que sortirà de la plaça dels Països Catalans de Sant Joan de Mediona divendres a dos quarts de deu del matí i es dirigirà cap a Sant Sadurní.

FER UN COMENTARI