Més de 300 atletes a la primera Sant Silvestre solidària L’Arboç-Banyeres

0
1089

Més de 300 persones, entre corredors i caminants, van participar el 30 de desembre en la primera edició de la Sant Silvestre solidària l’Arboç-Banyeres, de cinc quilòmetres de recorregut entre les dues poblacions. Organitzat pel Club Esportiu l’Arboç, la cursa es feia a les 5 de la tarda amb sortida des de la piscina d’estiu arbocenca i arribada a la plaça de l’Ajuntament de Banyeres (amb servei d’autobusos gratuït per a la tornada). La cursa va comptar amb el suport logístic de 91 persones voluntàries i va recollir més de 560 euros, amb els quals es van comprar joguines per als nens i nenes més desfavorits dels dos municipis. El sobrant de fruita (pomes i plàtans), el Club Esportiu l’Arboç el va portar el mateix dia al Banc d’Aliments de l’Arboç.

Pel que fa a les curses, el guanyador absolut de la cursa va ser Sergio Garcia (Club Athletic Track Tarragona) amb un temps de 19’ 53’’, seguit de Mohssen El Haddad, del Track Tarragona (20’ 2’’), i de Gerard Gil (20’ 27’’), del Club Deporunners. En fèmines va guanyar Laura Domínguez (CA Cerdanyola) amb una marca de 23’ 29’’, per davant de Carolina Menéndez (Club Runners el Vendrell) amb 24’ 49’’ i de Montse Vega (27’ 39’’).

Per pobles, els guanyadors arbocencs van ser José Carrasco (25’ 22’’) i Ana del Río (Club Esportiu L’Arboç) amb 32’ 5’’ i els primers de Banyeres van ser Juan Antonio de la Cruz (21’ 55’’) i Alexandra Vico (28’ 43’’).

FER UN COMENTARI