Més de 1.400 usuaris ja fan servir el PasBus al Vendrell

0
292
Foto: Ajuntament del Vendrell.

Aviat farà un any que l’Ajuntament del Vendrell va posar en marxa el PasBus, un bus a la demanda que aposta per una mobilitat més eficient i sostenible. Aleshores, el servei comptava amb uns 300 passatgers i, només uns mesos després, ja compta amb més de 1.400 usuaris. És una de les dades que ha fet públiques el regidor de Transport del Vendrell, Rubén Gràcia, durant l’acte de valoració del servei.

Gràcia s’ha mostrat satisfet amb els resultats del PasBus i ha avançat que des de l’ajuntament aposten per la seva continuïtat. En aquest sentit, el regidor també ha recordat que es tracta d’una iniciativa “sostenible i que ha demostrat la seva eficiència”. 

Això es tradueix, per exemple, en el fet que “el PasBus es fa servir a tot el municipi del Vendrell” i no només al centre. El regidor de Transport també ha assenyalat que la majoria dels desplaçaments són per raons de feina, tot i que els usuaris també fan servir el PasBus per motius acadèmics i de lleure. 

Per la seva banda, el gerent d’Autocars Penedès, Josep Sivill, ha explicat que la consolidació del servei els obliga ara a fer “adaptacions i correccions per millorar la seva qualitat i donar resposta a les necessitats diàries dels usuaris”.

FER UN COMENTARI