Més de 120 empreses i entitats del Penedès i el Garraf reben el distintiu Biosphere

0
202
Els reconeguts amb el compromís Biosphere al Penedès.

Aquesta setmana s’ha fet l’entrega dels diplomes Biosphere que acrediten el compromís per a la sostenibilitat. Aquest any, fins a 120 empreses, entitats, destinacions turístiques i ajuntaments de tot el Penedès ha rebut aquest distintiu impulsat per la Diputació de Barcelona i la Cambra de Comerç. El reconeixement té per objectiu fomentar les bones pràctiques en gestió sostenible de les empreses turístiques i serveis.

En el cas de les comarques de l’Alt i el Baix Penedès un total de 60 entitats i establiments han estat reconegudes. L’acte d’entrega dels diplomes s’ha fet aquest dijous al municipi d’Olèrdola, al Museu d’Arqueologia de Catalunya.

Pel que fa al Garraf 61 empreses, serveis i destinacions turístiques van rebre dimecres en una cerimònia al Club Nàutic de Vilanova i la Geltrú el reconeixement per les bones pràctiques en gestió sostenible desenvolupades durant l’any 2020. Es dóna el cas que en aquesta comarca, els 6 ajuntaments han estat reconeguts. L’acte d’entrega dels certificats Biosphere al Garraf va comptar amb la presència de la diputada delegada de Turisme de la Diputació de Barcelona, Abigail Garrido, el regidor de promoció econòmica de Vilanova i la Geltrú Jordi Medina i la presidenta de NODE Garraf Rosa Huguet.

Foto conjunta a l’acte d’entrega del compromís Biosphere al Garraf.

FER UN COMENTARI