Gairebé mig miler de persones han respost a la crida que l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú ha fet aquests dies a entitats i associacions de la ciutat per crear la Xarxa Ciutadana de Suport, que té com a objectiu atendre les necessitats dels col·lectius més vulnerables de la ciutat durant el confinament a causa de la pandèmia pel coronavirus Covid-19.

El regidor de Cooperació, Participació i Salut, Enric Garriga ha expressat “l’agraïment a la solidaritat de les persones que conformen aquesta xarxa, per la immediatesa amb què les entitats han respost a la crida per atendre serveis bàsics com la gestió de l’Economat i l’Espai Sopem, o el repartiment de menjar a persones grans o vulnerables”. En aquest sentit, el regidor ha explicat que des de l’Ajuntament es coordinen les tasques “i les anem encarregant a voluntaris a mesura que són necessàries”.

A més a més, s’està valorant també la iniciativa de persones voluntàries per cosir mascaretes i altre material necessari en aquests moments. Des de l’Ajuntament s’està coordinant la recollida de material que algunes botigues i empreses de Vilanova i la Geltrú han donat de forma generosa i altruista.

FER UN COMENTARI