Unes cinc-centes persones van participar diumenge passat a la cinquena edició de la Pujada a Montanyans. En la modalitat de 14 km van prendre part de 116 corredors i el guanyador va ser Marc Martí, de l’Esportiu Penedès, que va fer-los amb 55’44”. En segona posició i amb un temps de 56’15” va quedar Daniel Centelles, del C.A. Taymory-Spiridon, mentre que en tercer lloc va quedar Joan Cortiada dels Butirunners (56’51”). En la categoria femenina, la primera posició va ser per Gemma Bonjorn del C.A. Aitona amb un temps d’1h6’19”, la segona per a Núria Quiroga (1h6’38”) i en tercera posició Carla Martínez, amb 1h14’39”.

A banda de la cursa, es va fer dues caminades populars de 14 i 8 km i una cursa infantil. La Pujada a Montananys té també un vessant solidari i es van recaptar uns 500 euros que es donaran a la Marató de TV3.