Més de 500 persones a la presentació dels espectacles familiars de Vilafranca

0
981

Més de 500 persones van assistir diumenge al migdia el parc Tívoli de Vilafranca a la festa de presentació de la temporada d’espectacles familiars de Vilafranca que d’aquí a finals d’any (que es faran a Cal Bolet o l’Auditori). La festa estava organitzada per La Xarxa d’Espectacles Infantils i Familiars de Vilafranca i el Servei de Cultura de l’Ajuntament, les dues entitats que programaran per al públic familiar i com a plat fort va comptar amb l’espectacle Clap!, de la formació penedesenca Sidral Brass Band.

La Xarxa obrirà la temporada el 7 d’octubre amb 36 polzades, de la companyia Miscel·lània Teatre; el 21 d’octubre El Pot Petit i l’escola de música M. Dolors Calvet presentaran A l’aventura!. Al novembre hi haurà la màgia d’Stiegman amb el seu darrer espectacle Més que màgia i al desembre actuaran K-Teatre amb Kàtia i el Circo Los amb Vintage Brothers.

La Xarxa va presentar també els espectacles programats per al primer semestre del 2019. Entre gener i maig, els espectacles anunciats són L’Avi Tonet, de Jordi del Rio (febrer); L’ornet vol cantar, de la companyia de titelles Inspira Teatre (març); el musical El Petit Dalí (abril) i, finalment, 2D2, del grup de pallassos Panettone Brothers.

FER UN COMENTARI