Més d’un miler de persones a la Festa del vi i l’oli novells de Cellers Domenys

0
530

Més d’un miler de persones van participar diumenge en la Festa del Vi jove i l’Oli novell, organitzada per Cellers Domenys, als voltants del celler de Sant Jaume. Va ser un esmorzar de forquilla en el qual es van presentar les varietats de vi jove (els nous vins Capvespre Origen negre, rosat o blanc de Domenio Wines), també oli novell de la cooperativa, hi va haver els parlaments de les autoritats i es va fer tast de les novetats de la gamma de vins i caves Domenio Wines: Nat 1917, Capvespre Sunset i el cava brut Rosat pàl·lid Tres Naus.

El president de Cellers Domenys, Magí Baltà, va destacar que “aquest esdeveniment és un punt de trobada de tots els socis i sòcies que donen sentit a aquesta cooperativa” de primer grau, que suma més de 600 socis i gestiona més de 2.500 hectàrees. Durant la festa els assistents van poder passejar pel celler, visitar i comprar al mercadet que es va instal·lar als voltants.

Cellers Domenys és la unió de les set cooperatives catalanes que la integren: les de Sant Jaume dels Domenys, Banyeres, la Bisbal, Rocafort de Queralt, Blancafort, Rodonyà i Pira. L’any passat va rebre el premi en el Millor Celler dels Premis Vinari.

FER UN COMENTARI