Els Minyons de l’Arboç, colla de set

0
1396
Els Minyons de l’Arboç van aconseguir dissabte a la tarda en pròpia plaça els primers castells de set de la temporada, i per partida doble. Després d’uns primers mesos de rodatge de tronc i de pom de dalt, en què no havien passat de fer els castells bàsics de la gamma de sis i el 3 de 6 amb agulla, la rejovenida colla de la camisa vermella va fer d’una tacada tres estrenes  i es posa així al nivell mínim que d’ella es podria esperar. Hi van fer la clàssica de set, és a dir, el 3 de 7 com a castell de sortida, un treballat i emocionant 4 de 7, la torre de 6 i dos pilars de 4 de comiat, castells molt celebrats pels arbocencs. Ja només els resta una assignatura pendent, el pilar de 5. Els últims 3 i 4 de 7 bastits pels arbocencs dataven del mes de novembre de l’any passat, en la diada dels Bordegassos de Vilanova. Cal dir que prèviament, en l’assaig de divendres, la campanya “Porta un amic!” va funcionar i van poder-hi fer ja sencer el 3 de 7, a més d’un 4 de 6 net i de la torre de 7 fins a dosos.
Torre de 7 dels Bordegassos de Vilanova (foto: Yoko Ono).
Torre de 7 dels Bordegassos de Vilanova (foto: Yoko Ono).
Precisament dissabte els van acompanyar a plaça els Bordegassos de Vilanova, que van revalidar la torre de 7 que havien estrenat set dies abans a Tarragona, i que aquest cop els va donar més feina durant la descarregada; hi van sumar el 5 de 7, un 4 de 7, més dos pilars de 5 i dos de 4.
Finalment, la Colla Vella dels Xiquets de Valls va descarregar el 5 de 8, el 3 de 9 amb folre, la torre de 8 folrada i dos pilars de 5.
Val a dir que si això passava a la tarda, al migdia els Minyons havien fet una actuació al Pavelló Poliesportiu de Banyeres, en el marc de la 20a Trobada Internacional de Harley Davidson, en què van aixecar el 3 de 6, el 4 de 6 i pilar de 4.

FER UN COMENTARI