Ahir dilluns es va presentar, a Font-rubí, el Miravinya, un nou producte turístic promogut pel Consorci de Promoció Turística del Penedès. Aquesta proposta uneix els cinc miradors (anomenats Miravinya) que hi ha escampats pel Penedès i que són: El balcó del Penedès, a Font-rubí; La Cadira, a Torrelavit; La Bardera, a Subirats; el Circell, a Avinyonet del Penedès i el Mirador de Sant Pau, a Vilafranca. Per unir-los s’ha creat una ruta aprofitant 9 atractius turístics que permetran, d’aquesta manera, mostrar els millors paisatges del Penedès als visitants.

Aquests nou punts d’interès són el riu Mediona (Sant Quintí de Mediona), els molins Paperers del riu de Bitlles (Torrelavit), l’ermita de Sant Benet d’Espiells (Sant Sadurní), el nucli i Palau de Torre-ramona (Subirats), el monestir de Sant Sebastià dels Gorgs (Avinyonet del Penedès), el castell i convent de Penyafort (Santa Margarida i els Monjos), el nucli de Castellet (Castellet i la Gornal), el Santuari de la Mare de Déu de Foix (Torrelles de Foix) i el Parc dels Talls (Vilobí del Penedès).

En cada mirador hi ha un panell d’informació i un codi QR des del qual es pot accedir a més informació. A més, s’ha creat una App que permetrà accedir a una audioguia per completar les informacions i descobrir les llegendes i històries que s’amaguen en cada punt.

Aquesta nova oferta turística va dirigida a tots els públics i, tal com va explicar Sergi Vallès, president del Consorci de Promoció Turística, “busca la mobilitat del turista per tot el territori, potenciant l’ús de serveis turístics d’arreu del territori”.

FER UN COMENTARI