Mishima, Derrumband, M. del Mar Bonet i Flyhard actuaran a Vilafranca

0
1820

Ahir al vespre es va presentar la temporada d’espectacles professionals del Teatre Cal Bolet i de l’Auditori Municipal d’aquí al gener, en un acte conduït per la cantant sadurninenca Anna Roig. En total hi haurà 19 espectacles: sis de teatre, onze concerts, un espectacle interdisciplinari i un de dansa.

Sis obres de teatre
En teatre hi haurà grans produccions com Els tres aniversaris, de Rebekka Kricheldorf, inspirada en Txèkhov; o Masacre, amb Alberto San Juan i Marta Calvó, amb un tractat sobre la història del capitalisme espanyol. També hi ha espectacles de petit format com Refraccions, de la Flyhard, o Mrs. Brownie, una obra de teatre musical. L’espectacle multidisciplinari Federico García, de Pep Tosar, és un dels imperdibles de la temporada: un homenatge al 81è aniversari de la seva mort, basat en l’obra i la vida de Lorca.

En dansa es podrà veure Zero, de la companyia Humanhood, una peça hipnòtica que transportarà a un somni ple d’imaginació i bellesa.

Onze concerts
El tret de sortida a la programació de música el donarà l’Orquestra de Cambra del Penedès que, amb la soprano Laia Frigolé i el contratenor Hugo Bolívar, interpretaran Stabat Mater de Pergolesi. Maria del Mar Bonet amb la celebració dels 50 anys d’escenaris, Mishima i la banda penedesenca Derrumband, amb el disc A Barcelunya, també passaran per l’Auditori. Els amants de l’òpera podran gaudir d’Il Convito amb l’Òpera Jove. Finalment, l’estrena del disc Out of Trad a càrrec del grup Inxa Impro Quintet (que lidera el músic local Manu Sabaté) i la calidesa de Pavvla + Estúpida Erikah arribaran els divendres a Cal Bolet.

Actualment ja són 3.500 les persones titulars del Carnet Amic, les quals ja poden comprar entrades i abonaments avui divendres a la tarda i demà dissabte en horari de matí i tarda, a Cal Bolet. A partir de dijous estarà oberta a tothom la venda a taquilla.

D’altra banda, l’any passat 235 persones van gaudir del programa d’inclusió social Apropa Cultura.

FER UN COMENTARI