Moció de censura a la Bisbal, a menys d’un any de les eleccions

0
1024

La Bisbal del Penedès ha viscut la seva festa major en l’impàs que hi ha entre la presentació d’una moció de censura i la seva celebració. Dilluns de la setmana passada els cinc regidors d’ERC i la regidora socialista van entrar a l’Ajuntament una moció per treure de l’alcaldia Agnès Ferré (abans CiU, ara PDeCAT), que ha governat durant tres anys amb el PSC. El PDeCAT compta amb cinc regidors.

El pacte subscrit entre ERC i el PSC donarà l’alcaldia precisament a la regidora del partit amb menys representació a l’Ajuntament bisbalenc, Margarita Antolín, que ha trencat l’acord amb el PDeCAT. I val a dir que la moció de censura no compta amb el suport de l’Agrupació local del PSC ni de la Federació del PSC del Camp de Tarragona, que s’han desvinculat del canvi de cadires.

Automàticament, en conèixer-se la presentació de censura l’alcaldessa va destituir Antolín com a primera tinent d’alcalde i regidora de Benestar Social i Educació, i també la seva càrrec de confiança Marta Aznar.

La moció de censura es debatrà i votarà en un Ple que se celebrarà el dimecres 22 d’agost a les 12 del migdia, a la sala de plens.

FER UN COMENTARI