Moja celebrarà la festa major sense actes presencials

0
738
Els Gegants de Moja a la festa major del 2019. // COMISSIÓ DE FESTES

La Comissió de Festes de Moja ha preparat una festa major del tot adaptada a les mesures de seguretat actuals i a la situació de crisi derivada de la pandèmia de la covid-19. Així, s’ha organitzat una festa major sense actes presencials però amb activitats per a tots els públics, que s’allargaran entre els dies 22 i 26 de juliol.

La programació per aquest 2020 no inclou actes presencials però sí que ofereix propostes que es podran seguir des del Canal 20-Ràdio Olèrdola i des de la pàgina web festesdemoja.cat, i també s’aniran anunciant a través d’un servei de megafonia al carrer.

Dels actes més tradicionals s’haurà de prescindir de la cercavila, la nit de foc dels Diables o els balls. Tot i així, es farà una cercavila simbòlica i sí que es mantindran activitats com els concerts (que no s’obriran al públic però es podran seguir en directe) i el pregó.

Algunes activitats sí que seran presencials, però adaptades a les mesures de seguretat, i també hi haurà actes organitzats de manera paral·lela per altres entitats com una trobada d’intercanvi de plaques de cava i la missa en honor a Sant Jaume que acaba amb el cant dels goigs. També es preveu un castell de foc el divendres 24 a la nit i una traca de fi de festa, el diumenge 26 al vespre.

FER UN COMENTARI