Enguany el Festival estrena imatge gràfica amb l’objectiu d’actualitzar-lo i equiparar-lo a la qualitat del certamen

Divendres vinent, 28 de juny, caves Llopart acollirà la presentació del Festival Música a les Vinyes, que aquest any arriba a la seva dissetena edició. En l’acte hi actuarà el músic penedesenc Esteve Molero que presentarà “Jo no sé res, sóc músic”, el títol d’un llibre-cd en el qual explica la seva vida musical. A les Caves Llopart el públic podrà gaudir d’un espectacle diferent, un monòleg amb música en directe interpretada pel mateix Molero (trombó) i Rai Castells (guitarra).

Els dos concerts que configuren el cartell del Festival Música a les Vinyes se celebraran, com és habitual, a la plaça de Torre-ramona els dissabtes 20 i 27 de juliol i després de cada actuació hi haurà una degustació de cava i préssec d’Ordal acompanyat amb coca de forner.  Gabrien Amargant Special Quartet actuarà el dia 20 amb un concert dissenyat expressament pel festival. Amargat és un dels saxofonistes més elegants i seductors del jazz català i arribarà al Música a les Vinyes acompanyat per Roger Mas al piano, el contrabaixista Manel Fortià i Ramon Prats a la bateria. El següent dissabte serà Andrea Motis i Ignasi Terraza els que presentaran “Smile”, un concert en format molt íntim. Motis és una de les artistes més internacionals del jazz català i actuarà a duo amb Ignasi Terraza,  un vell conegut del festival.

“A Torre-ramona es creen espectacles nous, els artistes hi venen a experimentar”, explica Eduard Codina, director artístic del Festival. L’Ajuntament de Subirats és qui organitza el certamen des de fa disset anys, cosa que per la regidora de Turisme, Àngels Pinyol, converteix el Música a les Vinyes amb un festival pioner: “En el moment que va néixer no hi havia cap festival al nostre territori. Per tant, Subirats va ser pioner en aquest tipus d’espectacles”.

Nova imatge gràfica

Enguany el festival arriba amb la imatge gràfica renovada. La dissenyadora del municipi, Imma Olivella, ha estat l’encarregada de crear-la de nou. “Calia que la imatge gràfica s’actualitzés i es posés al nivell de qualitat del Festival”, comenta.

La nova imatge parteix d’un pentagrama i enlloc de notes incorpora punts que simulen ceps; els colors que s’utilitzen són el negre i un verd tranquil.

 

 

 

FER UN COMENTARI