Mónica Naranjo i Sergio Dalma estaran d’aniversari al Festival Jardins de Terramar

0
340

L’artista catalana celebra els 20 anys del millor disc de la seva carrera i el sabadellenc, tres dècades de trajectòria

A l’escenari de la pròxima edició del Festival Jardins de Terramar de Sitges, que arrenca el 29 de juliol, pujaran dos artistes de llarga trajectòria que estan d’aniversari: Mónica Naranjo, que celebrarà vint anys del treball més important de la seva discografia, i Sergio Dalma, que fa trenta anys que va iniciar la seva carrera artística.

En el cas de la figuerenca Mónica Naranjo, que actuarà al Terramar el dia 7 d’agost a les 10 de la nit, el concert serà un homenatge al disc Minage, publicat l’any 2000. Amb aquest disc Naranjo es va consolidar com una gran artista dins del panorama musical espanyol. L’espectacle que oferirà als Jardins de Terramar és un format íntim sota el títol de Puro Minage. En aquest concert interpretarà les cançons d’aquest disc, acompanyada només per la majestuositat d’un piano.

30 anys de Sergio Dalma

L’endemà de l’actuació de Mónica Naranjo serà el torn de Sergio Dalma. L’autor d’èxits com Bailar pegados o Sólo para ti celebra tres dècades de carrera amb l’espectacle 30… y tanto. Es tracta d’un projecte en forma de disc i gira que commemora la seva trajectòria amb una nova perspectiva de la seva discografia. Els espectadors tindran l’oportunitat de gaudir dels seus clàssics més rotunds revisats pel mateix artista sabadellenc, sense perdre l’estil que el defineix.

Les entrades per als concerts del festival Jardins de Terramar es poden adquirir a través de la pàgina web del festival. Des d’aquest mateix portal es pot consultar el cartell complet de la quarta edició del festival, que ha programat un total de quinze concerts en un entorn únic de la vila de Sitges.

Un festival segur

El Jardins de Terramar s’ha adaptat a les mesures sanitàries decretades pel Procicat a causa de la pandèmia. L’organització ha assegurat que al festival es mantindran en tot moment les distàncies de seguretat. De fet, s’ha reduït l’aforament al 50% i només hi podran entrar 1.100 persones cada dia. Cada espectador tindrà una cadira assignada en el moment de la compra d’entrades i es bloquejarà la cadira del costat per garantir la distància. Els assistents hauran de portar tota l’estona la mascareta posada i hi haurà gel hidroalcohòlic repartit per tot el recinte. A més, s’ha reforçat el servei de seguretat per vetllar el compliment de totes les mesures.

Respecte al toc de queda vigent a partir de 2/4 d’1 de la matinada, l’organització recorda que els assistents poden acreditar que venen del festival ensenyant l’entada i la declaració auto responsable de la Generalitat amb la tercera casella marcada, que especifica l’assistència a un esdeveniment cultural. Les portes dels jardins s’obriran a 2/4 de 8 del vespre per gaudir de l’espai a l’aire lliure i de la gastronomia; els concerts començaran a les 10 de la nit, i a les 12 ja s’hauran acabat.

FER UN COMENTARI