Mor als 46 anys el mossèn vilafranquí Antonio Fernández

0
1675
Mossèn Antonio Fernández Garcia. // BISBAT DE SANT FELIU DE LLOBREGAT

El passat dimecres 12 de gener el mossèn Antonio Fernàndez Garcia, nascut a Vilafranca el juliol de 1975, va morir a l’Hospital General de Catalunya. Fernández va ser ordenat sacerdot el 22 de juliol de 2006 a la Catedral de Sant Llorenç, de Sant Feliu de Llobregat, i des de 2014 era rector de les Parròquies de Sant Baldiri, de Sant Boi de Llobregat i de Santa Coloma, de Santa Coloma de Cervelló.

Va fer els seus estudis primaris al Col·legi del Carme de Vilafranca del Penedès i els de secundària a l’Institut Eugeni d’Ors, i més endavant es va llicenciar en Ciències Econòmiques i Dret per la Universitat de Barcelona. També va treballar a la Caixa Penedès, i va entrar al seminari al setembre de 1999, on va cursar la llicenciatura de Ciències Eclesiàstiques, a la Facultat de Teologia de Catalunya. També va estudiar la llicenciatura de Dret Canònic a l’Institut d’Estudis Canònics de València, doctorant-se en Dret Canònic l’any 2014 a la Pontifícia Universitat Lateranense, de Roma.

Els seus primers nomenaments com a prevere van ser: vicari en 2006, de la Parròquia de Santa Maria, de Castelldefels, i el mes de setembre de 2011 fins al juliol de 2012 administrador parroquial d’aquesta mateixa parròquia.

Actualment i des de 2014 era rector de les Parròquies de Sant Baldiri, de Sant Boi de Llobregat i de Santa Coloma, de Santa Coloma de Cervelló.

De 2016 a 2018 va ser nomenat director del Secretariat diocesà d’Associacions i Fundacions.

De 2012 a 2019 va ser jutge diocesà del Tribunal Eclesiàstic de la diòcesi de Sant Feliu de Llobregat. El 2015 va ser nomenat com a Jutge diocesà de Terrassa i el 2019 va ser nomenat Vicari judicial de la diòcesi de Sant Feliu de Llobregat, càrrec que exercia en l’actualitat.

FER UN COMENTARI