Mor l’exregidora del PSC a Vilafranca Celina Guijo

0
3085
Aquest dilluns ha mort a l’edat de 68 anys l’exregidora socialista a l’Ajuntament de Vilafranca, Celina Guijo. Guijo era una socialista de soca-rel. Va ser regidora durant 16 anys, entre 1987 i 2003, sempre amb Joan Aguado com a alcalde, període en el qual va ser tinent d’alcalde, regidora de Benestar Social i Coordinadora de l’Àrea de Serveis Ciutadans, entre altres. Sempre afable i amb un somriure als llavis, l’actual cap del PSC Francisco Romero la qualifica com “una persona lluitadora, valenta i gran defensora dels drets de les persones, sincera i noble”. Sempre va ser una gran defensora dels drets socials i dels serveis públics, ja fos des de l’Ajuntament, el PSC, les entitats o els barris, especialment el de les Clotes, del qual era veïna.
Celina Guijo era també la mare de l’actual regidor de Joventut i Participació a l’Ajuntament de Vilafranca, Miquel Medialdea, i esposa del també socialista Manuel Medialdea, actual president de l’Associació Ressò.
A partir de demà dimarts a 2/4 de 10 del matí, Guijo estarà a la sala 4 del Tanatori de Vilafranca. La cerimònia de comiat tindrà lloc aquest dimecres a 2/4 de 10 a l’església de Santa Maria de Vilafranca.

FER UN COMENTARI