El carrer de l’Agricultura de les Roquetes. //FOTO: AJUNTAMENT SANT PERE DE RIBES

Aquest dissabte la Policia Local de Sant Pere de Ribes va denunciar un jove de 21 anys com a presumpte autor d’un delicte de maltractament d’animal domèstic. El jove, veí de Ribes, havia deixat els seus gossos a l’interior d’una furgoneta estacionada; i durant la seva absència un dels animals havia mort a causa de les altes temperatures.

La patrulla policial es va desplaçar al lloc dels fets, al carrer de l’Agricultura de les Roquetes, després de rebre els avisos de tres testimonis que havien vist el gos mort i que, posteriorment, també havien alertat els agents de la presència de dos gossos més en estat crític al costat del vehicle i un jove amb una ferida al braç.

El jove era el propietari dels animals, que s’havia ferit al colpejar el vehicle a causa de la ràbia per la situació, va rebutjar assistència sanitària i va traslladar els animals a un centre veterinari. El propietari, que al·legava haver deixat els animals a l’interior del vehicle durant una hora amb aigua i menjar, es trobava sota una forta crisi nerviosa.

Cal evitar deixar els animals en perill, estacionant els vehicles a l’ombra i amb les finestres obertes, ja que la temperatura actual pot provocar un cop de calor mortal.

 

FER UN COMENTARI