Els ocupants d’una motocicleta que van morir dissabte al matí en un accident a la C-31, a l’altura de Vilanova, eren veïns de la Papiola (Albinyana). Així ho va confirmar l’alcalde d’Albinyana, Quim Nin, a les xarxes socials afegint que eren “una parella molt apreciada”.

Enrique i Elvira tenien 61 i 56 anys respectivament i van perdre la vida quan la motocicleta amb què viatjaven va xocar frontalment amb un turisme en un tram de línia discontínua, al punt quilomètric 154. Els Mossos d’Esquadra estan investigant quin dels vehicles hauria envaït el sentit contrari.

Les tres persones que viatjaven al vehicle van resultar ferides, una d’elles de gravetat, que va ser traslladada a l’Hospital de Bellvitge. Les altres dues van resultar ferides de poca gravetat i van ser evacuades a l’Hospital Sant Camil de Sant Pere de Ribes.

Només aquest passat cap de setmana han mort a les carreteres catalanes sis persones. En el que portem de 2018 ja han perdut la vida 44 persones, quant durant en el mateix període de l’any passat en van ser 24. Per aquest motiu, el Servei Català de Trànsit i Mossos han activat un “pla de xoc” de vigilància “intensiva” arreu del territori per evitar més sinistres.

FER UN COMENTARI