Els Mossos d’Esquadra van desmantellar, els passats dies 13 i 20 de gener, dos bingos il·legals a la localitat de Cunit i van intervenir 11.536 cartrons de joc.

En el primer cas, agents de la Unitat Regional de Policia Administrativa (URPA) de la Regió Policial Camp de Tarragona van descobrir, la tarda del 13 de gener, un local situat als baixos del carrer Empar Nadal on es jugava il·legalment al joc del bingo. Després d’identificar el responsable van intervenir un total de 948 cartrons del joc, un ordinador portàtil amb el corresponent disquet DVD utilitzat per a la pràctica del joc i diners en efectiu. En el moment de fer la intervenció al local hi havia una trentena de persones jugant al bingo.

En el segon cas, els Mossos van localitzar la tarda del 20 de gener un altre local, situat al carrer Ponent de la mateixa localitat, on també es jugava il·legalment al bingo. En aquesta operació es van intervenir 10.588 cartrons nous, diversos cartrons ja utilitzats en anteriors partides, un ordinador portàtil, una caixa amb més d’un miler de tiquets per a la compra de cartrons i documentació amb la relació d’ingressos del bingo jugats aquella mateixa tarda, així com diners en efectiu. En el moment de fer la intervenció també hi havia prop d’una vintena de persones jugant.

El joc es practicava durant les tardes dels caps de setmana i els cartrons es venien a preus d’entre els 0,35 i els 0,50 euros.

En les dues actuacions es va aixecar una acta administrativa per joc il·legal, que serà tramesa al Servei Territorial del Joc i Espectacles que s’encarregarà d’incoar l’expedient corresponent. A més, en la primera de les actuacions també es va precintar el local .

Les actuacions s’emmarquen en els controls que habitualment es realitzen per tal de detectar casos de joc il·legal, i el material intervingut es posarà a disposició de les autoritats competents en matèria del joc i espectacles.

FER UN COMENTARI