Música electrònica en directe per celebrar la FM de Vilafranca

0
830
La Cara B seran un dels conjunts que participaran al festival.

El col·lectiu de DJs Don’t Expect Less, impulsat pels vilafranquins Enric Tomàs, Pau Via i Pablo de Mena, ha presentat aquesta setmana una nova iniciativa musical per celebrar la festa major de Vilafranca.

Durant els mesos de confinament, el col·lectiu ja va organitzar sessions de música electrònica en directe amb diversos artistes del territori, que es podien seguir des de les seves xarxes socials i la seva pàgina web (dontexpectless.com), i ara han volgut repetir la proposta durant els dies 29, 30 i 31 d’agost, en plena festa major. Les retransmissions en directe que van desenvolupar durant el confinament van superar els 6.000 espectadors i van sumar un total de 60.000 minuts de música en streaming; i ara busquen transformar aquesta experiència en el festival FM Beats 2020.

Així, cada dia hi haurà una sessió de música electrònica amb DJs majoritàriament penedesencs, que punxaran des d’espais emblemàtics de la vila. El dissabte 29 estrenaran el festival els DJ Chone, Unique, Hernandez Brothers i Laxter des del capdamunt de l’Hotel Pere III. L’endemà la primera sessió anirà a càrrec del DJ Muka (Enric Tomàs, impulsor del festival), i seguidament serà el torn dels Iets Anders Live! i el duet de la Cara B (Joan Pancorbo i Albert Millàn/Gualtrapa), que actuaran des de Can Trabal, seu de l’esplai del GEP. Finalment, el dia 31 hi haurà una sessió de psy-trance a càrrec de Vjenius, que instal·larà el seu equip a la muntanya de Sant Pau.

Totes les sessions quedaran enregistrades i es podran descarregar en format mp3 des de la pàgina web del col·lectiu. Pel què fa a les retransmissions en directe, es faran cada dia a partir de les 15h i cada artista actuarà una hora i mitja.

FER UN COMENTARI