Entre els mesos de gener i agost de 2021 s’oferiran deu concerts a Vilafranca i comarca

Si el context actual de pandèmia ho permet, el bo i millor de la música catalana, i de més enllà, es podrà escoltar en directe a l’Alt Penedès durant els primers vuit mesos de l’any que ve, en el marc de la setena edició del Festival MusicVeu, que organitza la Fundació Pinnae.

Un festival que ja està plenament consolidat, amb un públic fidel i que en pocs anys s’ha fet un lloc dins la programació estable de festivals, concerts i espectacles que es poden veure a la comarca. Amb el plus afegit que dona el fet de ser solidari. I és que una part de la recaptació que s’aconsegueixi es destinarà a l’associació Ressò, que s’encarrega del Rebost Solidari.

Un cartell de luxe

El setè Festival MusicVeu ja té el cartell definit. Arrencarà passat festes, el 30 de gener, i ho farà amb l’actuació de Gospel Messengers. Si els concerts de gòspel estan sempre entre els més esperats del certamen, en aquesta ocasió el motiu és doble, ja que, a banda de la qualitat musical del grup, el concert surt fora del Fòrum Berger Balaguer i es trasllada al marc incomparable de la basílica de Santa Maria, de Vilafranca. No serà aquest l’únic escenari nou. El 13 de març la Sant Andreu Jazz Band, que compleix quinze anys i que dirigeix Joan Chamorro, delectarà el públic amb un concert al Teatre Casal. Quinze dies després, la jove i popular cantautora Suu actuarà a Cal Figarot. Ja a les portes de l’estiu (20 de juny) serà el torn del grup de cantautores Alérgicas al Polen el que portarà el seu projecte en clau feminista al local dels Falcons. I la cloenda del festival, el 21 d’agost, serà de traca i mocador, amb el Carla Motis Quartet & Andrea Motis Featuring Chamorro als jardins de les caves Rovellats, de la Bleda.

El Fòrum Berger Balaguer, per la seva part, es reserva per a cinc concerts del MusicVeu: els del Quartet Altimira (14 de febrer), Les Fourchettes (28 de febrer), Peyu, l’home orquestra (18 d’abril), el grup vocal masculí The Hanfris Quartet (9 de maig) i Al Dente – Òpera al punt .Cia Modus operandi (30 de maig).

FER UN COMENTARI