Neix el col·lectiu Penedès amb Palestina

0
192

Dissabte es presentarà, al Casal Popular de Vilafranca, el nou col·lectiu Penedès amb Palestina creat per diferents joves de la vila que darrerament han format part de les brigades que La Recolectiva (un grup d’activistes amb seu a Catalunya que tira endavant activitats i campanyes de solidaritat i de resistència amb el poble palestí) ha organitzat a Palestina.

Penedès amb Palestina neix amb l’objectiu de denunciar i testimoniar la situació i el moviment de resistència en aquest estat i organitzar alguna campanya de solidaritat sobre el terreny.

L’acte de presentació començarà a dos quarts de vuit amb una explicació sobre els objectius i les accions que es volen dur a terme i es comptarà també amb els representants de BDS (Boicot Desinversions i Sancions), una campanya internacional que demana que es boicotegin les empreses “colonialistes sionistes”. BDS parlaran sobre la moció que es vol presentar pròximament al ple municipal perquè Vilafranca s’adhereixi al moviment BDS. Els actes continuaran amb una connexió en directe amb un membre del YAS (Youth Against Settlements), una organització palestina d’Hebron, que explicarà des del mateix territori la situació del poble palestí a Cisjordània i concretament a aquesta localitat. Per acabar, hi haurà un sopar tradicional palestí i música amb el grup de rap Resiliència i el PD Gargots.

Els tiquets pel sopar es poden adquirir per 7 euros als establiments: Bar Bilwi, El Vermutet del Siscu, Ateneu Popular X i Casal Popular de Vilafranca.

FER UN COMENTARI