Neix l’arboceta, una nova moneda per incentivar el consum local a l’Arboç

0
496

En el marc de la campanya “El nostre comerç, el millor regal”, l’Ajuntament de l’Arboç repartirà 75.000 euros en vals de 20 i 60 euros a les famílies empadronades a l’Arboç, amb l’objectiu de promoure el comerç local entre el 19 de desembre i el 15 de febrer i, alhora, ajudar directament les famílies per consumir de proximitat.

El consistori ha creat una moneda local, l’arboceta, per donar valor a aquests vals que entregarà a totes les famílies arbocenques. Depenent dels membres de cada unitat familiar, els vals seran de 20 o de 60 euros i n’hi ha de tres tipologies: per a alimentació, per a salut i estètica i per a comerç al detall.

Per aconseguir les Arbocetes, un membre de la unitat familiar haurà de recollir els vals a l’Ajuntament. Per acreditar-se haurà de presentar el DNI, NIE o passaport. En cas de no poder-se presentar a la Casa de la Vila, també es pot fer la sol·licitud a través d’una instància a la seu electrònica de l’Ajuntament i els rebrà per correu electrònic.

Per la seva banda, els comerços adherits s’identificaran amb un cartell. Participar en aquesta campanya no tindrà cap cost per a ells, ja que és l’Ajuntament el que quinzenalment els abonarà el valor dels tiquets a cadascun d’ells.

FER UN COMENTARI