Diumenge es va presentar La Senalla Art i Cultura, una nova entitat albinyanenca que neix amb la voluntat de de programar i dinamitzar activitats en l’àmbit artístic i cultural.

L’entitat ha estat impulsada per  veïnes i veïns d’Albinyana, tots ells professionals de la cultura en diferents àmbits. La programació s’encetarà aquest mateix dissabte amb la projecció del documental “Fins i tot els arbres escoltaven” de Leandre Romeu, una aproximació a la realitat dels micropobles de Catalunya. L’acte tindrà lloc a la Societat. El 15  de febrer es projectarà el també documental “Poble Rebel”, de Sergi Fàbregas i Damià Puig, un repàs de les lluites socials al principat des de la transició fins als nostres dies. L’última activitat del trimestre serà la Festa de la Primavera, que tindrà lloc al mes de març i que consistirà a oferir activitat cultural durant tot un dia en diferents indrets del municipi.

Els impulsors del projecte van voler aprofitar l’acte per recollir propostes de tots els participants i fer, a la vegada, una crida a la participació.

FER UN COMENTARI