Neix “Si tots ho fem”, la cançó que fomenta les mesures de seguretat a les escoles

0
1037
El videoclip de la cançó compta amb la participació de llars, escoles i famílies.

Un grup de mestres d’arreu de Catalunya s’han organitzat per compondre una cançó que ajudés les ecoles a fomentar les mesures de seguretat que exigeix la situació de pandèmia de covid-19 entre alumnat, professorat i famílies.

Una de les impulsores del projecte, Yolanda Vallvé, és directora de l’institut escola Àngel Tobies del Vendrell i va començar a treballar la lletra aquest estiu mentre els també mestres Joan Comaposada i Marc Martínez se centraven en la música i el seu arranjament. Per elaborar la cançó, que es titula “Si tots ho fem” i a dia d’avui compta amb més de 14.000 reproduccions a la plataforma YouTube, va caldre la col·laboració d’un grup de mestres músics més nombrós: amb Comaposada al teclat i Marc Martínez a la guitarra, també hi han participat Carla Galiot (veu), Joan Ramon Quirante (trombó), Roger Andorrà (saxo), Marc Culebras (trompeta), Cristina Aguilella (baix) i Ferran Pou (bateria).

A més, el videoclip està protagonitzat per famílies i escoles de la província de Tarragona, que contribueixen a exposar les mesures principals que s’han de tenir en compte a les escoles i a casa: el rentat de mans, la distància social i dur mascareta, però a ritme de ska, latin i reggaeton.

A més, els mestres han preparat tot de material per aquelles escoles que la vulguin treballar a les aules, que es pot consultar en aquest enllaç.

FER UN COMENTARI