Neix Sinèrgika, una comunitat de coworkers i emprenedors de la vegueria

0
233

Dimecres Kunlabi, el cowork creatiu rural de Mediona, va acollir la primera de les tres sessions per tirar endavant Sinèrgika, una comunitat de coworkers i emprenedors de la vegueria.

A la trobada hi van participar una vintena de persones de diferents municipis de la vegueria, algunes amb projectes ja consolidats i d’altres amb ganes d’emprendre. La trobada va estar dinamitzada per dos consultors experts en la creació de comunitats emprenedores i es preveu que en els propers mesos es facin dues sessions presencials més i una de virtual.

L’impuls d’una comunitat de coworkers i emprenedors de la vegueria Penedès forma part d’una iniciativa conjunta dels ajuntaments de Prats de Lluçanès, Cardona i Mediona, amb el suport del Consell Comarcal de l’Alt Penedès i amb el finançament de la Diputació de Barcelona. Cardona i Prats de Lluçanès compten amb un cowork municipal, mentre que el de Mediona és privat “els tres municipis tenen equipaments, ara el que pretenem és que les comunitats emprenedores d’aquests territoris es vertebrin, creixin i es consolidin”, explicava  el consultor Jaume Bages.

Les persones interessades en participar en les properes sessions es poden inscriure al 686 929 806 o kunlabi@bildi.net.

FER UN COMENTARI