Neix UCIN Vilanova, nou partit unionista que es presentarà a les eleccions

0
1841

A les properes eleccions municipals a Vilanova s’hi presentarà una nova candidatura unionista, que se sumarà a la del PP i de Cs. Es tracta d’UCIN, sigles d’Unión de Centro Independiente, el coordinador de la qual, Francisco Javier Coral, va presentar dimarts una carta a l’Ajuntament instant l’equip de govern de CiU-ERC a respectar la retirada de llaços grocs de la via pública que duen a terme les autoanomenades brigades de neteja de Vilanova.

En la seva missiva, reclama a l’Ajuntament que “no permeti agressions, ni denúncies, ni insults, ni discriminació”, ni a les persones posen llaços grocs, com a les que els treuen. I afegeix que “ja que Vilanova i la Geltrú no és independentista, hi ha persones amb diferents opinions” que l’Ajuntament hauria de respectar. A més, afirma que la retirada de llaços grocs està emparada per la Constitució i per la llibertat d’expressió.

En la seva carta de presentació, UCIN afirma que vetllarà “pels interessos dels vilanovins i vilanovines”. S’autoqualifica de partit “independient”, format per persones “amb ganes de canviar les coses, després que “els últims anys hi ha hagut governs municipals corruptes i mirant pel seu propi interès”. Entre les seves propostes electorals per Vilanova hi ha la millora de l’enllumenat públic, il·luminar l’ermita de Sant Joan, la millora dels parcs infantils, crear espais de lleure per a adolescents, millorar el vincle amb el comerç local, tenir més relació amb les associacions veïnals i establir comunicació directa amb la ciutadania.

Unión Ciudadana Independiente (UCIN) és un partit nascut al 2012 a Castella la Manxa.

FER UN COMENTARI