Neix “Vilafranca des de casa”, una web per facilitar el confinament

0
2436
Il·lustració del projecte, a càrrec de l'artista Eva Sans.

Diversos vilafranquins i vilafranquines han impulsat un projecte obert que té com a finalitat aportar eines i iniciatives a la ciutadania per tal de fer més lleuger i fàcil el confinament d’aquests dies, derivat de la pandèmia causada pel coronavirus.

Aquest projecte es presenta en forma de pàgina web (vilafrancadesdecasa.cat) i recull des de propostes culturals online o xarxes de cures fins a botigues, comerços i restaurants locals que segueixen treballant aquests dies i ofereixen serveis i productes de proximitat a domicili.

La pàgina web reparteix les diferents propostes per àmbits d’actuació (esports, cultura, família, comerç…) i també permet que tothom qui vulgui pugui presentar més iniciatives; o bé a través d’un formulari a la pàgina o de la seva adreça electrònica (hola@vilafrancadesdecasa.cat) o bé a través de missatges a Twitter o Instagram (@viladesdecasa).

Algunes de les activitats que s’hi presenten són els contacontes que ofereix la Biblioteca Torras i Bages o els monòlegs de l’actor local Toni Regueiro, així com tallers de manualitats o classes esportives en directe i eines online per crear xarxes de suport o facilitar la convivència durant el confinament.

FER UN COMENTARI