Els Nens fan una nova tripleta de vuit i pilar de 6 a Banyeres

0
823

Els Nens del Vendrell van exercir de colla gran en la diada de festa major de Banyeres que va tenir lloc diumenge a la plaça de l’Om. Hi actuaven al costat dels veïns Minyons de l’Arboç i de la Joves de Valls, i els vendrellencs hi van repetir el que de moment és la seva millor actuació de l’any, és a dir, tripleta de castells de vuit descarregada més pilar de 6. I ja pensant en el 5 de 8. Apuntes bones maneres.

Segurs de sí mateixos, convençuts, van obrir plaça amb el seu castell més preuat, la torre de 8 amb folre, que van descarregar per tercera vegada consecutiva enguany, després de la només carregada per la diada de 91è aniversari i de l’estrena abans de Sant Jordi al barri barceloní de Gràcia. Són, doncs, cinc en total, quatre més una.

Tot seguit van tirar un 3 de 8 amb un tronc reforçat de cara a adossar-li aviat la torre al costat. Els Nens estan fent progressos a assaig per plantar aviat el 5 de 8. Dilluns a assaig, per exemple, van fer el 5 de 7 net. I també va prenent forma el 4 de 8 amb agulla, ara que el pilar de qualitat es va consolidant. A Banyeres, després del 3 de 8 va venir el 4 de 8, el primer que planten els Nens a Banyeres, i van acabar per tercer any consecutiu la diada amb el pilar de 6.

La Joves de Valls va fer el mateix quartet de castells que els baixpenedesencs, mentre que els Minyons de l’Arboç feien per segon cop enguany (i primer fora de casa) castells de set: van fer els seus segons 3 de 7 i 4 de 7 descarregats de 2017, amb el 5 de 6 com a tercer castell.

FER UN COMENTARI