Els Nens fan a Valls la clàssica de vuit

0
1276

Els Nens del Vendrell van tornar a descarregar dissabte, en aquest cas a Valls, la clàssica de castells de vuit. Ho van fer en la tercera Diada d’homenatge a Ramon Barrufet i és la quarta diada consecutiva en què planten castells de vuit. Els de Pere Rovira obrien plaça amb un 3 de 8, el segon de l’any, plantat amb bones mides però encara amb certs nervis. Van seguir amb el 4 de 8, el 150è 4 de 8 de la història dels Nens, per acabar amb la torre de 7, que va ser la construcció que més alegria els va donar ja que va tenir l’execució perfecta que no havien tingut les dues anteriors, i obre la porta a pujar-la dalt del folre. Van acabar amb el vano de 5.

 

També a Valls, finalment els Minyons de l’Arboç no hi van portar a plaça el primer castell de set de la temporada, com havien especulat. Van fer-hi el 4 de 6, el 4 de 6 amb agulla, el 3 de 6 després d’un intent desmuntat i també van desmuntar el primer intent de 5 de 6 de la temporada. La Joves de Valls hi van fer la seva primera clàssica de vuit de l’any i els Vailets de l’Empordà els 3 i 4 de 7, 3 de 7 amb agulla i pilar de 5 carregat.

 

D’altra banda, els Nens han començat una campanya amb el hashtag #FemnosForts, que recolza la seva idea d’anar fent passos endavant amb una il·lustració del famós joc Mario Bros, vestit de casteller. La campanya engloba les quatre setmanes de maig i culminarà amb la Diada del 91è aniversari de la colla.

FER UN COMENTARI