Neus Lloveras és la nova presidenta de la FEGP

0
846

La candidatura encapçalada per l’exalcaldessa de Vilanova va aconseguir el 70% dels vots superant d’aquesta manera la del fins ara president, Martí Sistané

L’exalcaldessa de Vilanova, Neus Lloveras, serà la presidenta de la Federació Empresarial del Gran Penedès durant els pròxims quatre anys. Així ho van decidir els gairebé de 300 socis que dilluns al vespre van assistir a l’Assemblea Extraordinària de l’entitat celebrada a la Masia Mas Solers de Sant Pere de Ribes. La candidatura encapçalada per Lloveras i qui fins fa poc era president adjunt de la patronal, Santi Carda, va imposar-se amb solvència davant la de Martí Sistané, qui ha estat el president de l’entitat en els darrers tres anys. 186 vots a 77 i 3 en blanc.

Abans de començar les votacions els dos candidats van ressaltar l’assistència massiva a l’assemblea. I és que, en ser les primeres eleccions amb més d’un candidat des de la fusió de les dues patronals penedesenques (ADEG i UEP), ningú podia fer-se una idea de quina seria la resposta de les aproximadament 900 empreses associades. Finalment van votar 266 associats.

Després de ser escollida, Lloveras va subratllar les línies amb les quals treballaria aquests pròxims anys: “La FEGP s’ha d’adaptar als nostres temps, per això treballarem per la modernització i la renovació, per escoltar a les empreses i per fer sentir la veu de la FEGP arreu. Els socis no volen ser només informats, volen participar i poder opinar directament”, va concloure. Lloveras també va emplaçar la candidatura del president sortint a continuar sumant i va anunciar que en les pròximes setmanes s’obrirà un debat estratègic i es crearan diferents grups de treball per començar a traçar les línies de què ha de ser i on ha d’anar la FEGP: “aquesta última setmana hem parlat amb molts socis que no tenien clar perquè servia la Federació. Això no pot ser i demostra que ens falta una clara orientació estratègica”.

Per la seva banda, Martí Sistané va oferir-se a treballar conjuntament amb la nova junta i va oferir-los el seu suport.

FER UN COMENTARI