Noel Viñas, Maria Ramon i Txus Magallón encapçalaran la llista de la CUP a Vilafranca

0
1551
Candidatura de la CUP sencera.

Dissabte va tenir lloc a la plaça Milà i Fontanals l’acte de presentació de la candidatura de la CUP a les eleccions municipals a Vilafranca, que renova completament les primeres posicions. Com a cap de llista hi haurà Noel Viñas (30 anys), que treballa fent tallers per la igualtat de gènere i la prevenció de la violència de gènere a instituts. Al número 2 hi ha Maria Ramon (34), graduada en Humanitats, postgraduada en Tecnologies d’edició digital, que actualment treballa de dependenta i en l’àmbit educatiu. Al 3, Txus Magallón (55), un dels portaveus i fundadors del Sindicats de Llogaters del Penedès. La regidora i consellera comarcal Laia Santís hi concorre a la quarta posició, cinquena és Vanesa Rafecas i sisè, Oriol Perelló. El regidor Marcel Martínez tanca la candidatura (suplents a banda) i el també regidor Francesc Oliva és el setè.

 

La formació anticapitalista es posiciona com a punta de llança de l’alternativa a l’actual govern sociovergent. “Des d’ara mateix apel·lem a la resta de forces polítiques a sumar-se a la nostra aposta; estem disposats a assumir el compromís i la responsabilitat de liderar el canvi necessari a Vilafranca”, va assegurar Viñas, el cap de llista.

 

La formació anticapitalista destaca el dret a l’habitatge i fer front a l’emergència social com a eixos principals de la seva acció política: “El futur de Vilafranca no el poden dissenyar ni uns pocs ni els mateixos de sempre, per això treballem des de la proximitat per bastir alternatives per una vila millor”, va afirmar Laia Santís.

 

Completen la candidatura a partir de la vuitena posició, per aquest ordre, Maria Ferrerons, Laura Ledesma, Jose Barberà, Jaume Ramon, Rosa Isart, Meritxell Tardà, Tere Cano, Jonatan Carbó, Marc Álvarez, Marina Vizcaya, Anna Benach, Daniel Esplugas, Clara Cols i, com a suplents, Fèlix Casanellas, David Sánchez, Marta Raventós, Andrea Gómez, Robert Ferrando, Miquel Cartró, Jana Juvert, Laia Gallart, Marc Martín i Xavi Navarro.

FER UN COMENTARI